espanya

Sanitat notifica 9 morts i 99 contagis per coronavirus les darreres 24 hores

Les comunitats autònomes continuen vigilant uns cinquanta brots actius a tot l'Estat


En les darreres 24 hores, s’han produït a Espanya 9 morts i 99 contagis per coronavirus. Així, i segons els registres de Sanitat, per segon dia consecutiu el nombre de contagis se situa per davall del centenar. Mentrestant, les comunitats autònomes continuen fent feina per controlar els nous brots de la malatia. Segons el Ministeri de Sanitat, n’hi ha una cinquantena. I d’aquests, 11 són preocupants.

A Andalussia, on hi ha 10 brots actius, continuen augmentant els contagis. Avui, n’han diagnosticat 7 casos nous i ja són 212 els infectats a diverses províncies. El brot més greu es localitza a Màlaga, a un centre d’acollida d’immigrants de la Creu Roja. Segons el Govern andalús, només tres dels infectats en aquests brots han requerit ingrés hospitalari i la majoria són assímptomàtics.

Preocupa també la situació a Múrcia on hi ha un brot actiu amb 32 positius, que tendria el seu origen en un vol provinent de Bolívia. El Govern murcià ha advertit avui que podria confinar els municipis afectats si empitjora la situació.

Però el brot amb més contagis, fins a 250, continua essent el d’Aragó. Amb tot, segons les autoritats sanitàries, evoluciona favorablement.

Catalunya és la comunitat que ha diagnosticat més casos nous la darrera setmana. A Lleida hi ha 7 brots actius amb un centenar d’infectats, alguns dels quals a residències de gent gran i a empreses agroalimentàries.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

més contingut relacionat

Descoberta una xarxa que falsificava certificats covid i PCR a famosos i delinqüents

Unes 1.600 persones estan sent investigades. Es pagava entre 50 i 1.000 euros per prova

El mapa de la covid i de la pressió hospitalaria per comunitats

Segons les darreres dades publicades pel Ministeri de Sanitat, a les Illes Balears, un de cada tres llits d'UCI estan...

L’Església s’obre a regularitzar un miler de béns immatriculats

Un estudi fet per l'Església conclou que hi ha un miler de béns que considera que pertanyen a un tercer...

La Infanta Cristina i Urdangarin decideixen “interrompre la seva relació matrimonial”

L'anunci es produeix després de 24 anys casats i una setmana després que es publiquessin unes imatges de l'exduc de...