X

Sant Antoni i l’hivern s’avenen: una vegada passat el cap de setmana, arribarà el fred acompanyat de vent

L'anticicló assegurarà el temps estable fins diumenge, tot i que la baixada de temperatures serà notable a partir de dilluns, amb temporal marítim i fins i tot precipitacions

13/01/2023

Sant Antoni i l’hivern s’avenen: una vegada passat el cap de setmana, arribarà el fred acompanyat de vent

Fotografia d'aquest divendres horabaixa al Port d'Alcúdia./ Marc Morell

Anabel García

Encaram la primera meitat del cap de setmana amb temps estable i domini de l’anticicló. Pel que fa a l’estat del cel, dissabte encara dominarà el sol amb alguns niguls prims. Pocs canvis també pel que fa a les temperatures, que continuaran amb valors entorn dels 20°C pel que fa a les màximes, mentre que les mínimes tornaran a baixar dels 10°C a molts indrets de les Illes.

Els canvis es començaran a notar a partir de diumenge. Encetarem el dia amb domini del sol, però a mesura que avanci la jornada els niguls faran acte de presència, i ja a partir de la nit s’espera que ens creui una línia frontal, la qual podria deixar precipitacions sobretot a Mallorca i Menorca. El vent començarà a bufar de llebeig i s’intensificarà al llarg del dia, alterant la situació marítima a les zones exposades al sud-oest.

Pròxima setmana

A partir de dilluns, vigília de Sant Antoni, el vent i el temporal marítim s’intensificaran i, a més, aquest canvi de temps vendrà acompanyat d’una baixada notable de les temperatures. També s’esperen precipitacions.

13/01/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris