eivissa

Sant Antoni torna a suspendre el permís d’obertura del quiosquet de Cala Gració

Si es confirma que allà no hi pot haver res no caldria compensar els impulsors del quiosquet.

Sant+Antoni+torna+a+suspendre+el+perm%C3%ADs+d%27obertura+del+quiosquet+de+Cala+Graci%C3%B3

Per segon any consecutiu, l’Ajuntament de Sant Antoni ha suspès el permís d’obertura del quiosquet de platja de Cala Gració.

L’equip de govern ha admès l’errada comesa quan, l’any passat, va atorgar la llicència per instal·lar el baret desmuntable en un paratge preservat en sòl rústic, damunt les roques del Cap Negret.

Ara esperen un informe de la Demarcació de Costes i del Consell Consultiu de les Illes perquè, si es confirma que allà no hi pot haver res, la llicència es declararia nul·la de ple dret i, per tant, potser no caldria compensar els impulsors del quiosquet.

Amb els vots en contra del PP, que ha criticat fortament l’equip de govern per la situació generada, s’ha aprovat revisar d’ofici l’expedient i la suspensió cautelar de la llicència d’activitat.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris


més contingut relacionat

Només el 0,2% dels vehicles matriculats a Eivissa són elèctrics

Als concessionaris asseguren que l'elevat preu d'aquests cotxes frena la seva compra

Els treballadors de l’abocador d’Eivissa desconvoquen la vaga

Els treballadors han aconseguit una pujada de sou del 4,75 per cent per 2019 i 2020 i el pagament de l'IPC de l'any 2018 que rebran aquest mes en un...

Els experts adverteixen que la submissió sexual química no s’aconsegueix només amb burundanga

Els experts volen desmitificar la fama que té la burundanga. Els agressors també poden emprar substàncies legals com els antihistamínics.

Mor un motorista de 26 anys a Eivissa

Segons el 061, el motorista hauria perdut el control del seu ciclomotor sense que més vehicles s'hagin vist implicats a l'accident