X

Sant Climent i Fornells cumpleixen la regulació horària amb resignació

Són pobles de manco de 5.000 habitants però pertanyen a municipis més grans, obligats a sortir per franges d'edat

02/05/2020

Sant Climent i Fornells cumpleixen la regulació horària amb resignació

Dels 8 municipis que hi ha a Menorca només dos tenen manco de 5.000 habitants, Es Migjorn amb 1.400, i Ferreries, amb 4.700. Es Mercadal sobrepassa el límit per molt poc, en té 5.038. Però hi ha més nuclis també amb manco de 5.000 habitants que han de complir els horaris perquè pertanyen a un municipi més gran. És el cas de Sant Climent, Llucmaçanes i Fornells.

A Sant Climent, amb manco de 2.000 habitants, han de complir l’horari. La delegació del Govern entén que les normes afecten els municipis sencers i que no es distingeixen pedanies. Els residents, tot i trobar-ho una mica injust, s’hi conformen.

A la ciutat de Maó, el port ha estat un dels llocs més triats per a fer-hi esport el primer dia de desconfinament inicial. Multitud de persones amb mascareta han omplert les voreres del passeig marítim oferint una imatge de contrast respecte de les 6 setmanes anteriors. Caminar ha estat l’activitat estrella en el primer matí de desconfinament inicial. Però també córrer, anar en bicicleta i fins i tot conversar.

02/05/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris