societat

Sant Climent recupera la processó de l’Encontre

La trobada entre Crist Ressucitat i la Mare de Deú no es representava des de l'any 1966

Sant+Climent+recupera+la+process%C3%B3+de+l%27Encontre

A Sant Climent, avui s’ha recuperat la processó de l’Encòntre després de 53 anys sense celebrar-la…Ha estat possible gràcies a la col·laboració del cor Deixem lo Dol d’aquest nucli del municipi de Maó, que ha intepretat la peça “Regina Coeli”. Aquesta parròquia ha viscut un Diumenge de Pasqua ben diferent, gràcies a la generositat d’altres esglésies de l’illa que els han deixat les imatges per representar l’escena més esperada el dia de Pasqua.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

  1. Oscar Fernandez 21/04/2019

    Creo que se debería de ser justos con todos los parcipantes en este evento. Se ha mencionado al coro Deixem lo Dol, pero, no habría que mencionar también a la banda de cornetas y tambores de mahón? O acaso ellos no han participando en el evento, aguantando el día de frio y lluvia que ha hecho? Creo con todos mis respetos que se han de mencionar a todos los participantes, como mínimo por su esfuerzo.

  2. Mónica Llopis 21/04/2019

    La veritat que no se prou bé qui ha recollit tota la informació però crec que s’han oblidat de dir que l’Encontre també ha estat possible gràcies a la participació de la banda de cornetes i tambors de Maó, que amb unes notes musicals ha fet més “agradable” aquesta trobada, li ha donat un punt càlid a aquest dia de vent i fred.

  3. Oscar thomas 21/04/2019

    Hem de dir que està molt be aixó d’agraïr a totes ses entitats i persones que hem fet possible recuperar aquest event religiós,però ja que es nombra a tots es que han fet possible aixó,hem de dir, i supòs que tot es públic present ha pogut escoltar en aquell grup musical com sa banda de CCyTT de Maó, que ha possat es punt musical en aquesta processó, no només es coro des dixem lo dol, un grupet de gent que han fet que aquest matí de vent i gris hagi tingut un altre color. No importa si no m’hos nombren per aquí, perqué segur que aquests al.lots ja saben que sa gent que va confiar amb ells, han quedat encantats de sa seva asistència.

darrers sumaris


més contingut relacionat

Mor un home de 45 anys en un Triatló a Calvià

La víctima ha mort per una aturada cardiorespiratòria

Quatre persones detingudes després d’arribar en pastera a Cala Tugores

Segons ha informat la Delegació de Govern, de moment hi ha dues persones detingudes

750 alumnes de Menorca assisteixen a la sisena edició de la Fira de l’Ensenyament per decidir el seu futur

Hi participen 30 entitats educatives i universitats per donar a conèixer l'oferta formativa als futurs estudiants

‘Aconseguir una equiparació de salari entre homes i dones tardarà més de 100 anys’

Maria Emilia Casas va ser la primera dona que ocupà la Presidència del Tribunal Constitucional