societat

Sant Climent recupera la processó de l’Encontre

La trobada entre Crist Ressucitat i la Mare de Deú no es representava des de l'any 1966

Sant+Climent+recupera+la+process%C3%B3+de+l%27Encontre

A Sant Climent, avui s’ha recuperat la processó de l’Encòntre després de 53 anys sense celebrar-la…Ha estat possible gràcies a la col·laboració del cor Deixem lo Dol d’aquest nucli del municipi de Maó, que ha intepretat la peça “Regina Coeli”. Aquesta parròquia ha viscut un Diumenge de Pasqua ben diferent, gràcies a la generositat d’altres esglésies de l’illa que els han deixat les imatges per representar l’escena més esperada el dia de Pasqua.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

  1. Oscar Fernandez 21/04/2019

    Creo que se debería de ser justos con todos los parcipantes en este evento. Se ha mencionado al coro Deixem lo Dol, pero, no habría que mencionar también a la banda de cornetas y tambores de mahón? O acaso ellos no han participando en el evento, aguantando el día de frio y lluvia que ha hecho? Creo con todos mis respetos que se han de mencionar a todos los participantes, como mínimo por su esfuerzo.

  2. Mónica Llopis 21/04/2019

    La veritat que no se prou bé qui ha recollit tota la informació però crec que s’han oblidat de dir que l’Encontre també ha estat possible gràcies a la participació de la banda de cornetes i tambors de Maó, que amb unes notes musicals ha fet més “agradable” aquesta trobada, li ha donat un punt càlid a aquest dia de vent i fred.

  3. Oscar thomas 21/04/2019

    Hem de dir que està molt be aixó d’agraïr a totes ses entitats i persones que hem fet possible recuperar aquest event religiós,però ja que es nombra a tots es que han fet possible aixó,hem de dir, i supòs que tot es públic present ha pogut escoltar en aquell grup musical com sa banda de CCyTT de Maó, que ha possat es punt musical en aquesta processó, no només es coro des dixem lo dol, un grupet de gent que han fet que aquest matí de vent i gris hagi tingut un altre color. No importa si no m’hos nombren per aquí, perqué segur que aquests al.lots ja saben que sa gent que va confiar amb ells, han quedat encantats de sa seva asistència.


més contingut relacionat

Una falsa amenaça de bomba en un avio Paris-Eivissa obliga aterrar al Prat

El comandant ha aplicat els protocols de seguretat previstos i s'ha acordat que l'avió aterrés a Barcelona

L’Hogar d’Alaior tornarà ser el punt de trobada per als joves

Era l'edifici més concorregut durant els caps de setmana dels anys 70, 80 i 90

Les obres al penya-segat de Cala Galdana, per a després de l’estiu

Enguany serà el darrer estiu que es prohibirà passar per la vorera de la mar

L’Hospital Can Misses compta amb dos vehicles elèctrics pels infants ingressats

Es tracta d'iniciatives per tal d'humanitzar l'atenció sanitària dels més petits