X

Sant Joan haurà de reduir els elements de platges perquè Costes autoritzi les llicències de les concessions

Les concessions situades en platges urbanes tindran més senzill aconseguir l'autorització per treballar enguany

06/07/2020

Sant Joan haurà de reduir els elements de platges perquè Costes autoritzi les llicències de les concessions

Noticies Actualitat

Demarcació de Costes ha denegat la renovació de les concessions de platges de Sant Joan amb informes desfavorables de Capitania Marítima i el Servei de Costes i Litoral. L’Ajuntament de Sant Joan fa feina ara amb una reducció dels elements perquè Costes accedeixi a autoritzar les llicències.

Per això, els concessionaris de platges de Sant Joan encara no han pogut col·locar les seves gandules, para-sols i tauletes. Tampoc han obert els quiosquets de platges i altres serveis nàutics. Les concessions estan caducades des del 2019 i ara, Demarcació de Costes no ha donat el vistiplau al nou projecte d’aprofitament de platges de l’ajuntament.

Les concessions situades en platges urbanes tindran més senzill aconseguir l’autorització per treballar enguany que no les que hi ha a platges no urbanes, ja que la nova normativa és més estricta pel que fa a la limitació de serveis i la protecció del medi ambient.

L’Ajuntament de Sant Joan ha lamentat que no s’hagi valorat l’esforç del consistori respecte a la seva política de sostenibilitat ambiental, però espera resoldre les diferències amb Costes amb vista a la setmana que ve.

06/07/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris