X

Sant Jordi confinat, diada atípica

Tothom coincideix que quan tot això passi, s'ha de cercar una nova data

23/04/2020

Sant Jordi confinat, diada atípica

Escriptors, llibreters, lectors… Tothom coincideix: enguany, han viscut un Sant Jordi diferent. Sens dubte, els llibreters són els que més han patit les pèrdues. Hi ha hagut botigues que han optat per repartir encàrrecs a domicili.

Els escriptors també han viscut aquest dia amb certa nostàlgia. La majoria de novetats editorials han quedat paralitzades. Diverses editorials independents s’han sumat a la iniciativa Desconfinem els llibres.

Enguany, les protagonistes han estat les xarxes, a les quals tots els agents s’hi han bolcat. S’ha apostat també pels videorelats. Sebastià Alzamora n’ha escrit un per als usuaris de la Biblioteca Can Sales i la fundació Mallorca Literària ha encetat el projecte Escrit a casa amb el conte Robatòrum per Menjatòrum.

Avui ha tocat viure un Sant Jordi especial, però tothom coincideix que quan tot això passi, s’ha de cercar una nova data. Amb paciència, i amb la llibertat que ens donen els llibres, de ben segur els carrers aviat tornaran a omplir-se d’il·lusió.

23/04/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris