POLíTICA

Sant Josep demana al Consell d’Eivissa una circumval·lació per evitar els embussos dins el poble

La institució insular per ara no ho té previst i prioritza la construcció d'una rotonda


Un estiu més, Sant Josep pateix els importants embussos de cotxes que passen per enmig del poble. L’Ajuntament de Sant Josep demana al Consell d’Eivissa que construeixi una variant per reduir el trànsit del centre de la població, però per ara la institució no ho té entre les seves prioritats i proposa com a solució una rotonda.

Centenars d’autobusos, cotxes i camions passen cada dia pel mig del petit poble de Sant Josep, amb sortides i cruïlles perilloses. Els comerciants n’estan farts i denuncien el caos, la perillositat i la manca d’aparcament.

L’Ajuntament de Sant Josep ha demanat al Consell que construeixi una variant per eliminar el trànsit de dins el poble, ja que és una de les carreteres més transitades de l’illa i és per on s’arriba a algunes de les cales més famoses, com Platges de Comte. El batle de Sant Josep, Ángel Luis Guerrero, diu que ara es viuen situacions “aberrants”, amb cues quilomètriques. Assegura que el Consell d’Eivissa només els ha presentat un avantprojecte de la reforma de la carretera de Sant Josep a Sant Antoni, però no una variant que tregui el trànsit.

El Consell d’Eivissa ha confirmat que ja redacta el projecte per ampliar la carretera de Sant Josep a Sant Antoni i s’hi inclourà una rotonda en l’encreuament de les cales, però no té per ara entre les seves prioritats construir una circumval·lació per treure el trànsit de dins la població. Sí que s’ha previst construir una rotonda que pròximament es traurà a concurs en aquesta entrada del poble i que permetrà eliminar el trànsit des Cubells.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |