política

Sant Josep multarà la propietat de Casa Paola amb 35.000 euros mensuals

L'Ajuntament també ha imposat una sanció de 341.000 euros per les obres il·legals realitzades

Sant+Josep+multar%C3%A0+la+propietat+de+Casa+Paola+amb+35.000+euros+mensuals

A Eivissa, l’Ajuntament de Sant Josep ha imposat una sanció de 341.000 euros per obres il·legals a la propietària de Casa Paola. Si no les enderroca, a partir del setembre haurà de pagar una multa coercitiva de 35.000 euros mensuals. La propietària és Francisca Sánchez, ja coneguda per les infraccions comeses a Casa Lola, una altra mansió il·legal que té una ordre d’enderrocament des de l’any 2011.

Casa Paola té 14 habitacions, tres piscines, gimnàs, cinema i discoteca. S’anuncia a internet com a vil·la de luxe de lloguer vacacional. Ara l’Ajuntament de Sant Josep li ha imposat una multa de 341.000 euros, per haver comès una infracció urbanística molt greu: ha fet obres il·legals a sòl forestal especialment protegit. A partir de setembre el Consistori li cobrarà multes coercitives de 35mil euros mensuals perquè enderroqui el que s’ha construït il·legalment. Si no ho fa, l’esbucament l’assumirà subsidiàriament l’Ajuntament de Sant Josep.

Hi han construït de manera il·legal dos habitatges de 170 i 150 metres quadrats, una piscina de cent metres i un dipòsit. Casa Paola està as Cubells, molt a prop de Casa Lola, un altre complex il·legal amb ordre d’esbucament des del 2011 que es lloga per 60mil euros la setmana. Les dues mansions són propietat d’Inversiones Hoteleras Faro, empresa de la coneguda infractora Francisca Sánchez, que ha estat a la presó per delictes fiscals. Sánchez sol llogar les seues cases a famosos, com a l’expresident Aznar.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Joan Riutort, nou batle de Santa Eugènia

El cap de llista de l'agrupació electoral FSE substitueix el socialista Pep Lluís Urraca al capdavant del consistori taujà

Francina Armengol: “Aviat hi haurà oci nocturn en condicions de seguretat”

Els organitzadors de grans esdeveniments hauran de realitzar una avaluació de risc prèvia

Marga Prohens presenta 3588 avals per optar a la presidència del PP

La candidata popular ha presentat els suports recaptats a les 11h del matí

Prohens recull a Campos els avals per a la seva candidatura

Qui encara és precandidata del PP acusa Armengol de no afavorir la salut ni l'economia. També critica la llei antifrau...