X

Sant Llorenç fa sonar per primer pic la sirena per risc real de torrentada

Devers la una i mitja de la matinada de dijous, el cap de la Policia Local en funcions ordenava que es pitgés el botó per alertar tothom del perill

07/10/2022

Sant Llorenç fa sonar per primer pic la sirena per risc real de torrentada

Redacció

Devers la una i mitja de la matinada d’aquest passat dijous sonava per primer pic l’alarma a Sant Llorenç. El cap de la Policia Local en funcions ordenava que es pitgés el botó per alertar tothom que el perill era real. Tot i que en qüestió de dos minuts davallà el nivell de l’aigua, a tots els llorencins els vingué al cap el que va passar fa 4 anys.

Hi ha hagut camins tallats per mor de les caigudes, els pluvials destapats i la variant tancada. Dos vehicles han quedat atrapats a Son Carrió i a Son Penya. A Artà, aquest matí encara es notaven els efectes de les pluges, que han deixat 156 litres en 5 hores. Al poliesportiu, l’aigua va fer cedir un mur i inundà la sala de màquines. En les properes hores, valoraran quants dies romandrà inoperativa la piscina.

Una de les escoletes del municipi també ha resultat afectada. Per això, la majoria dels infants han quedat amb la família, que han entès la situació. Una tercera part, els qui no podien fer-se’n càrrec, han anat a classe, en un dia de poca normalitat.

07/10/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris