Sant Lluís i Balears es reparteixen els punts; golejada del Son Sardina al Collerense

L'equip palmesà envia dues rematades al travesser (0-0); triplet de Karla Bermejo per no perdre de vista la tercera posició (6-2)

06/03/2022

9

Jornada de doble derbi a la Primera Nacional Femenina. Els resultats han alterat poc o gens la realitat classificatòria dels quatre equips implicats.

Empat amb regust insípid a ses Caneletes (0-0). El repartiment de punts manté el Sant Lluís en descens, mentre que el Balears no veu perillar el segon lloc, plaça d’ascens. El partit ha estat un monòleg palmesà, però sense l’encert necessari en el remat. I n’hi ha hagut de clares, d’oportunitats, com una rematada de Gabi Gutiérrez, al travesser. A la segona part, s’ha anul·lat un gol a Balaguer i entre Mireia i el travesser han evitat, de nou, el gol visitant.

A l’altre derbi, golejada del Son Sardina davant el Collerense (6-2), que s’ha avançat mitjançant Karla Bermejo al minut 8. Pili Espadas ha igualat poc després. Però, al descans, s’hi ha arribat amb avantatge local, gràcies a un lliure directe de Tània. A continuació, després del canvi a la porteria visitant per lesió, Nati i Saira han establert el 4-1. Cristina ha retallat diferències en la recta final, però Karla Bermejo, pitxitxi de la categoria, ha rematat la seva actuació amb un triplet. 21 gols suma en total, per un Son Sardina que no perd de vista la tercera posició.