X

Sant Lluís reactiva el servei gratuït de taxi a demanda entre el nucli urbà i les urbanitzacions

L'equip de govern vol mantenir-ne la gratuïtat, encara que, a partir del gener, el transport públic pugui tornar a ser de pagament

20/11/2023

Redacció

A Sant Lluís s’acaba de reprendre el servei gratuït de taxi a demanda entre el nucli urbà i les urbanitzacions del municipi. Substitueix les línies d’autobús que no estan operatives en temporada baixa. Hi ha dotze punts de recollida repartits entre s’Algar, Alcaufar Punta Prima, Son Remei, Biniancolla, Cala Torret, Binibèquer Nou, Binibèquer Vell, Binissafúller i Cap d’en Font.

El servei funciona de dilluns a divendres amb horaris prèviament establerts. Per accedir-hi, s’ha de tenir targeta de transport i ser resident o treballar al municipi. Els usuaris han de reservar telefònicament almanco mitja hora abans de cada sortida, a través del 971 36 71 11 i el 971 48 22 22.

És la segona vegada que s’ofereix el taxi a demanda a Sant Lluís. En l’anterior, entre gener i abril, es van fer 668 serveis. Ara, l’equip de govern vol mantenir-ne la gratuïtat, encara que, finalment, s’hagi de tornar a pagar el bus a partir del gener.

20/11/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris