societat

Santa Eulària cedeix al Govern el solar per la nova escola pública dos anys després

El ple municipal també ha donat vist-i-plau al terreny per ampliar el centre de salut de Puig d'en Valls

Santa+Eul%C3%A0ria+cedeix+al+Govern+el+solar+per+la+nova+escola+p%C3%BAblica+dos+anys+despr%C3%A9s

L’Ajuntament de Santa Eulària des Riu ja ha posat a disposició del Govern un solar per construir el quart col·legi públic del nucli urbà. Una infraestructura educativa molt necessària i que, després de dos anys de tramitacions, ja ha estat aprovada al ple municipal.

La modificació puntual número 10 de les Normes Subsidiàries de Santa Eulària ha hagut de redactar-se en dues ocasions per adaptar-se a les exigències de Recursos Hídrics dins la Comissió Balear de Medi Ambient. Posaven objeccions a la construcció del quart centre d’infantil i primària perquè anava acompanyada d’altres projectes particulars que suposaven augmentar la població i el consum d’aigua.

El canvi normatiu també ve acompanyat d’una regulació nova per a l’entorn del Puig de Missa. La llei de Patrimoni obliga a protegir el recinte en una superfície de 250 metres quadrats, però a Santa Eulària en protegien 500. Ara es recuperen 250 metres que serviran per millorar-ne els accessos i la mobilitat.

 

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Un terç dels metges de Menorca fa vaga per evitar que titulats sense experiència puguin cobrir les places vacants

Simebal demana que s'accelerin les homologacions dels facultatius extracomunitaris, que són un terç dels que treballen a Menorca

Un 80% dels metges secunden la vaga a les Balears, segons Simebal

Demanen que es retiri el decret que permet la contractació de professionals sense l'especialitat corresponent