X

Santa Eulària ja compta amb quatre agents Covid

Ajudaran a la Policia Local en tasques de regulació de transit o en l'acompliment de la normativa especifica de la pandèmia.

19/01/2022

Santa Eulària ja compta amb quatre agents Covid

La Policia Local de Santa Eulària compta des de dilluns amb un reforç de quatre agents covid. Es tracta d’interins que ajudaran a la resta del cos en les tasques de regulació de transit o en l’acompliment de la normativa especifica de la pandèmia.

Varen començar a fer feina dilluns, i el seu contracte s’allargarà fins a final d’any. Són agents covid: funcionaris interins que, per accedir a aquest contracte temporal, havien d’haver superat almenys una prova d’un procés de selecció de policia local o bomber. L’Ajuntament de Santa Eulària els va sol·licitar per reforçar l’actual cos de la Policia Local.

Els nous agents covid formen part de la convocatòria del Govern Balear per contractar personal de reforç per als ajuntaments amb motiu de la pandèmia. Han fet un curs de formació bàsica i tenen competències per multar.

Dels quatre agents covid contractats a Santa Eulària, ara mateix n’hi ha tres en actiu. Un d’ells es troba de baixa per COVID.

19/01/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT