política

Santa Eulària obre expedients per les molèsties de l’obra del nou Hotel Marriott

L'Ajuntament no ha aclarit quants expedients ha obert ni tampoc la quantitat econòmica de la sanció

Santa+Eul%C3%A0ria+obre+expedients+per+les+mol%C3%A8sties+de+l%27obra+del+nou+Hotel+Marriott

L’Ajuntament de Santa Eulària ha obert diversos expedients sancionadors a l’Hotel Marriott, que fa una obra de reforma a l’antic Hotel Orquídea, encara que no ha aclarit quants ni tampoc la quantitat econòmica de la sanció. El Consistori, això sí, ha explicat que l’ordenança municipal permet les obres d’interior durant l’estiu.

Els vesins estan farts de les molèsties que pateixen i també protesten pel renou de camions en un solar on el Marriott ha demanat una llicència per habilitar-hi un aparcament.

Diuen que el solar on es vol projectar aquest aparcament és lliure-públic, mentre que tant l’Ajuntament com el Marriott diuen que és urbà i privat. L’hotel preveu obrir els propers dies.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

 1. C. Cardona 13/08/2019

  Diu l’Ajuntament que es permeten feines a l’interior durant l’estiu!
  Quanta farsa!
  L’hotel està fent allò que li ve de gust i continua treballant a l’exterior.
  L’Ajuntament, a banda de no defensar els veïns de la contaminació acústica que pateixen, permet que des de fa mesos tenguin la zona molt bruta, amb màquines circulant pel Passeig Marítim pel mig dels passejants.

 2. Vecina Insomne 13/08/2019

  El Ayuntamiento no detalla cuantas sanciones ni de cuanto, porque NO HA HECHO ABSOLUTAMENTE NADA, dando incluso instrucciones a Policia Local de obviar cosas porque estaba todo en regla.

  En ese hotel se han hecho dos reformas casi totales anteriormente en estos ultimos diez años y NADA que ver la consideración y civismo con los vecinos.

  La cadena internacional empieza con buen pie saltandose las normas basicas de Respeto a tu vecino: no le escupas, ni le tires tierra, polvo, basura y todo tipo de suciedad a la puerta…tampoco le mees en la puerta. Aqui han hecho BARBARIDADES contra el descanso a los vecinos, conduciendo maquinarias en via publica puestos hasta arriba, y sin siquiera recoger la porqueria mas basica ademas de destrozar zona turistica que el Ayuntamiento como Representante debería haber controlado y demandado.

  ¿Puede haber algun familiar en el Hotel del personal capacitado en el Ayuntamiento?…podria ser este que aparece Bartolome Ramon, hermano de abogado de infracciones urbanisticas, la mujer (ahora ex) del arquitecto que lleva proyecto, hijo capo ayuntamiento ….?…Quizas no les interse ni mirar…pero no creo sepan lo que han metido en el conocido pueblo sin discotecas…por lo menos hasta ahora.
  No han investigado suficiente en reportaje.

darrers sumaris


més contingut relacionat

Un jove apallissa la parella amb un pal a València

La víctima ha rebut assistència sanitària al lloc dels fets i després la policia l'ha traslladada a un centre hospitalari

Nou presumpte feminicidi a Jaén: un home confessa haver matat la seva dona

Ell ha declarat que la mort hauria tingut lloc anit passada, tot i que el cadàver mostra signes que indiquen...

Nova denúncia contra els vessaments d’aigües fecals a la Badia de Palma

L'Associació de Navegants de la Mediterrània creu que la inacció de la Conselleria de Medi Ambient pot concórrer en un...

De mitjana cada mes s’han esbucat a Mallorca 8 obres il·legals en sòl rústic

Una de les faltes que més repunta, tot i estar prohibit, és la implantació de caravanes a fora vila