X

Santa Ponça es tenyeix de verd per celebrar Sant Patrici

Una gentada gaudint de la festa i la majoria, amb indumentària típica: molts de capells, algunes barbes, diademes i ulleres amb la forma del trèvol de la sort

17/03/2024

Santa Ponça es tenyeix de verd per celebrar Sant Patrici

Santa Ponça s’ha convertit en el punt de trobada per celebrar el dia de Sant Patrici. Un any més la comunitat britànica a l’illa s’ha congregat en aquest zona de Calvià per celebrar la festa del patró d’Irlanda.

Són dos carrers plens a vessar i tenyits de color verd. Una gentada gaudint de la festa i la majoria, amb indumentària típica: molts de capells, algunes barbes, diademes i ulleres amb la forma del trèvol de la sort. Són molts els irlandesos i escocesos que viuen aquest dia amb intensitat. I no hi falta la cervesa negra a la mà o damunt la taula. Les terrasses dels bars s’han omplert, difícil trobar una taula buida.

També mallorquins han repetit aquest trobada festiva i qualcú s’hi ha estrenat per primera vegada. La música en directe i el ball no hi han faltat. Ha estat una jornada amb molt bon ambient que ha començat a les 10.00 i ha aguantat fins les 20.00 hores.

17/03/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris