política

Santanyí rebutja reduir l’aparcament de Cala Llombards per legalitzar-lo

El grup municipal Suma denuncia que a l'equip de govern, del PP, ja li està bé com està


L’aparcament situat a l’entrada de Cala Llombards pot acollir en aquests moments al voltant de 300 cotxes, una xifra que es reduirà a 227 si l’Ajuntament vol aconseguir que el Consell de Mallorca el declari d’interès general i, d’aquesta manera, es pugui cobrar una tarifa per estacionar-hi. És per això que l’oposició denuncia que a l’equip de govern ja li va bé com està.

La batlessa de Santanyí, Maria Pons, defensa que es mantengui la capacitat actual de l’aparcament per evitar que el col·lapse a l’hora d’estacionar a la zona, molt massificada durant els mesos d’estiu pel gran nombre de visitants que rep el caló des Moro i s’Almunia.

L’actual àrea d’estacionament funciona des de l’any 2018. Si, finalment, l’Ajuntament no aconsegueix mantenir-hi l’actual cabuda, no descarta estudiar habilitar un segon aparcament a la zona.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

  1. tolo 26/10/2021

    om és possible que l’ajuntament pensi a mantenir l’aforament d’un pàrquing o fins i tot un altre, quan aquestes cales són molt petites i hi ha cues d’hores per poder accedir-hi, sembla mentida que no pensin en una limitació, és impossible que aquestes cales que recordem que estan en una reserva marina aguantin la pressió d’una mitjana de 800 persones diàries amb el que comporten (escombraries, soroll, destrucció de l’entorn…..) els de propi municipi hem hagut de deixar d’anar i l’ajuntament vol més cotxes , més gent i un possible segon pàrquing,
    el món la reves
    gràcies ajuntament, moltes gràcies.


més contingut relacionat

Menorca ja és oficialment amfitriona de la Plataforma de les Regions Europees de Gastronomia

L'acte inaugural dona el tret de sortida a un extens programa d'activitats que es desenvoluparà durant tot l'any

La presidenta Francina Armengol anuncia la internalització dels Serveis Informatius d’IB3

El procés es farà a través d'una oferta pública d'ocupació una vegada vagin acabant els cinc contractes actuals

La nova llei del Turisme canviarà el sistema de classificació hotelera

El Govern presentarà dilluns a Madrid la reforma de la llei davant dels agents socials i dues ministres