política

Santiago assegura que el problema de l’explotació sexual de menors “està a tota Espanya” i rebutja dimitir

La presidenta Francina Armengol manté que l'executiu ha actuat des del primer minut per posar en coneixement de la Fiscalia els casos d'explotació sexual

Santiago+assegura+que+el+problema+de+l%27explotaci%C3%B3+sexual+de+menors+%26%238220%3Best%C3%A0+a+tota+Espanya%26%238221%3B+i+rebutja+dimitir

La consellera d’Afers Socials i Esports, Fina Santiago, ha assegurat que el problema de l’explotació sexual de menors “està present a tota Espanya” i ha rebutjat dimitir, com li ha demanat el PP durant una interpel·lació parlamentària avui dimarts en el ple de la cambra autonòmica.

“Totes les Comunitats Autònomes tenim aquest problema. Demanaran la dimissió de totes les conselleres?”, ha advertit Santiago, en un acalorat debat en el ple en què el president del Parlament, Vicenç Thomàs, ha hagut de cridar a l’ordre als diputats.

La presidenta del Govern, Francina Armengol, manté que l’executiu ha actuat des del primer minut per posar en coneixement de la Fiscalia els casos d’explotació sexual. Les explicacions, però, no han convençut l’oposició, que ha reiterat que hi ha d’haver dimissions i responsabilitats polítiques.

La primera qüestió sobre els menors l’ha formulada Vox i durant la resposta de la consellera Fina Santiago, una dona del públic ha interromput la plenària per reclamar justícia. Finalment ha estat desallotjada de la sala.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Armengol demana que les empreses d’activitats no essencials també puguin acollir-se als ERTO’s

La presidenta del govern balear ha recordat que l'economia balear depèn del sector turisme i que aquesta petició pretén vetllar...

El Partit Popular s’oposa a què el Govern central mobilitzi els romanents dels ajuntaments

El líder del PP, Biel Company, assegura que la gestió dels doblers retinguts ha de ser municipal

El Govern ajorna sense interessos el pagament dels deutes tributaris i amplia els terminis per diversos imposts

L'Executiu també ha habilitat un servei telefònic d'atenció psicològica que donarà suport als ciutadans les 24 hores

El Govern ajorna sense interessos el pagament de deutes tributaris

No s'exigiran interessos els tres primers mesos en el cas de les transmissions patrimonials, actes jurídics, successions i donacions.