Troben el cos sense vida d’Angelita Silva De Souza
Així ho determinen les anàlisis fetes amb una mostra d'ADN

L'historiador Pau Tomàs ha publicat "S'Arenal durant la Segona República", que l'Ajuntament de Llucmajor distribueix de manera gratuïta
Es regalen parcel·les de terreny a Mallorca a s’Arenal. Això és un anunci de l’any 1934. Una estratègia de màrqueting del temps, arran de les parcel·lacions de Son Granada.
A la Segona República el metre quadrat valia de 25 cèntims a 3 pessetes i hi havia 250 habitants. Ara fan prop dels onze mil. A s’Arenal del moment ja es veia la influència del turisme, però ben lluny queden aquelles platges on també entraven someres i hi havia canviadors a damunt l’arena per ocultar-se de les mirades indiscretes. Són alguns dels detalls que apareixen al llibre “S’Arenal durant la Segona República”, de Pau Tomàs Ramis. Aquesta imatge del carrer de Sant Cristòfol a l’any 1932 deixa testimoni de les construccions més antigues del carrer. La casa que fa cap de cantó, avui convertida en un banc, i a l’altra cantonada una hamburgueseria. A s’Arenal conviuen tot un seguit de cases típiques d’aquesta època amb pisos de fins a deu plantes. El pont del Jueus queda com a testimoni del tren que unia Llucmajor i s’Arenal. Inaugurat el 1916 fucionà fins al 64. El tren influí en el desenvolupament de s’Arenal. Un passat vinculat amb les pedreres i amb el moviment obrer distant a la realitat d’avui en dia.
Així ho determinen les anàlisis fetes amb una mostra d'ADN
30 anys cotitzats, 9 dins el sector, són els requisits