X

SATSE assegura que no tolerarà que es cancel·lin les vacances de les infermeres per tercera vegada

Els treballadors reclamen una millor gestió dels recursos humans, perquè l'increment de casos no recaigui damunt el descans els professionals sanitaris

29/07/2021

SATSE assegura que no tolerarà que es cancel·lin les vacances de les infermeres per tercera vegada

El sindicat d'infermeria assegura que, si se suspenen les vacances dels professionals sanitaris, emprendran mesures contundents.

Preocupació i malestar entre els professionals sanitaris, davant la petició del Servei de Salut de cancel·lar les vacances i permisos d’aquest estiu. El Govern explica, en el text que ha fet arribar als professionals, que és un pla voluntari per incentivar la incorporació en cas de ser necessari. Proposa al personal que “de manera voluntària posposi les vacances programades per als mesos de juliol, agost i setembre” a canvi de 6 dies addicionals de vacances.

Afegeix que, si a més, es fa un mòdul extraordinari setmanal “rebrà fins a 400 € mensuals i es pagarà l’activitat extraordinària realitzada.”  El sindicat d’infermeria assegura que si se suspenen les vacances dels professionals sanitaris, no quedaran callats, que emprendran mesures contundents.

29/07/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris