Un mort i vuit ferits en un xoc entre un autobús del TIB i un cotxe a Portocolom
El succés, segons la informació del SAMU, ha tengut lloc aquest dilluns matí

Demanen ajuda ciutadana per reintegrar-los en finques o colònies urbanes
A son Reus no recorden haver tengut mai tants de moixos. N’hi ha un centenar, entre mansos i salvatges. Durant la pandèmia les associacions no n’han pogut sanar tants i han procreat molt més.
Normalment acaben trobant famílies d’adopció per als moixos sociables. El problema és amb els altres, els ferals. Rafel de Juan, veterinari de l’Ajuntament de Palma, explica que no hi ha tanta de gent que s’interessi per aquests animals salvatges: “Quan duen aquí un mes i mig o dos mesos dins una gàbia, s’estressen molt més que els cans i comencen a aprimar-se, agafen malalties”.
Per això, és urgent trobar-los una sortida. L’associació SOS Voluntarios de Son Reus demana ajuda a la població. Nonica Schneider fa una crida perquè gent que tengui una finca amb prou espai els aculli: “Que ens deixin ficar-los a un galliner o, si no en tenen, els deixam una gàbia per adaptar el moix durant uns 20 dies i després se’n fa un alliberament controlat. El moix quedaria a la finca, perquè és territorial”.
Però De Juan alerta que això no es pot fer a qualsevol finca rústica, perquè pot posar en perill altres espècies, fins i tot algunes de protegides, com ja ha passat a Pollença amb la cria del voltor negre i la miloca i a Menorca i Formentera amb la del virot.
Des de Son Reus proposen reintegrar aquests moixos salvatges en colònies urbanes ja existents, crear-ne de noves o provar de socialitzar-los. Reconeix que és més complicat, però diu que de vegades s’aconsegueix.
El succés, segons la informació del SAMU, ha tengut lloc aquest dilluns matí
Segons fonts de la Guàrdia Civil, el succés ha ocorregut a les 17.45 hores en un establiment de menjar tradicional molt conegut
De moment, la pana no està afectant el sistema elèctric de les Balears
Es tracta d'un britànic de 40 anys