X

S’avança 15 dies el tancament d’accés al far de Favàritx

Només s'hi podrà accedir en bus o caminant, i excepcionalment en taxi, vtc o autobusos discrecionals

15/05/2024

S’avança 15 dies el tancament d’accés al far de Favàritx

Arribar a alguns dels indrets més turístics de Menorca, com el far de Favàritx, és des d’avui més complicat. Desenes de vehicles omplien -des de primera hora del matí- el pàrquing, amb turistes que no es volien perdre aquesta visita.

El Consell ha decidit avançar les restriccions per arribar fins aquest indret, amb una carretera molt estreta, que complica la circulació. A partir d’aquest dimecres, ja no s’hi pot accedir en cotxe. Ha quedat tancat al trànsit l’accés a aquest indret del nord del municipi. Només s’hi podrà accedir en bus o caminant, i excepcionalment en taxi, vtc o autobusos discrecionals, sempre que hi hagi autorització prèvia.

El Consell, però, confia que l’accés dels taxis, vtc’s o autobusos discrecionals no posin en perill la circulació ni col·lapsin el camí fins al far o les platges de Presili i Tortuga.

Avui s’ha posat en marxa el servei d’autobús per arribar fins a Favàritx. Fins el primer de juny només n’hi haurà en horari de matins i després s’ampliarà a matí i capvespre. Les restriccions acabaran a finals d’octubre, quan es podrà tornar a accedir en cotxe particular fins al far.

15/05/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris