X

Schola Libera denuncia falta de consens per a la Llei Educativa

Han firmat en contra de l'informe del CEIB perquè el consideren negatiu per a l'ensenyament concertat

05/03/2021

Mercè Valero

Les organitzacions de Schola Libera han votat en contra de l’informe del Consell Escolar de les Illes Balears sobre la Llei Educativa de les Balears. Consideren que és molt negatiu per a l’ensenyament privat concertat, que és un 30% del total. Demanaran una reunió amb el conseller d’Educació, Martí March, per mirar de trobar-hi un consens.

La portaveu d’Schola Libera, Llúcia Salleras, denuncia que el contingut de l’avantprojecte de llei és molt negatiu per a l’ensenyament privat concertat: “Ha desaparegut del darrer esborrany la llibertat d’elecció de centre per part de les famílies.”

I encara hi afegeix un altre exemple pel qual han decidit votar en contra l’informe: “És una llei amb la qual els alumnes han de tenir totes les competències necessàries per la vida, però la competència espiritual, que realment és important per a l’educació integral de la persona, també ha desaparegut”.

Schola Libera es queixa que en l’elaboració d’aquest informe la presidència ha obstaculitzat el debat de les diferents posicions, convertint el dictamen en un simple tràmit sense el diàleg que mereixeria.

05/03/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris