Sebastià Vila és el primer líder del Pla de Mallorca

Jaume Mas és el primer al Pla Petit i Marga López encapçala la classificació de fèmines

20/05/2018

La primera etapa del Pla de Mallorca de ciclisme es va disputar ahir. Sebastià Vila és el primer líder del Pla Gran. El ciclista de l’equip Bicimètrics va ser el més ràpid en completar els 95 kilòmetres del recorregut, seguit de Javier Salmerón també de Bicimètrics. El circuit era de dues voltes al traçat: Muro, Santa Margalida, Llubí, Can Picafort i tornada a Muro. Destaca la presència d’Albert Torres, el campió del món de ciclisme en pista.  Convidat per l’organització, va lluir el dorsal número 34, que és el nombre d’edicions de la cursa. Una cursa que li serveix de preparació. El millor junior de la cursa va ser Joan Albert Riera.
En el Pla Petit, amb un rècord de 165 participants, Jaume Mas, ciclista independent, va ser el més ràpid en completar els 48 kilòmetres del traçat. Muro, Santa Margalida, Llubí, Can Picafort i tornada a Muro. La millor fèmina i mallot IB3 va ser per a Marga López. El millor equip va ser el Club Ciclista sa Pobla. Dissabte que ve a Sencelles es disputa la segona etapa.