Un conte d'Anna Schnabel i Albert Pinya que celebra el poder de ser un mateix
Inspirada per ‘Another Brick in the Wall’ -l’himne de Pink Floyd- i la necessitat de defensar la singularitat, Anna Schnabel va donar vida a ‘Seculina. La bruixa que (en)canta’. Un llibre infantil il·lustrat per Albert Pinya que s’ha presentat aquest dilluns a Rata Corner.
“Aquest conte va néixer cinc mesos després de tenir la meva primera filla. Vaig tornar a escoltar ‘Another Brick in the Wall’ i se’m repetia molt. Em va fer pensar en la necessitat de transmetre la singularitat, una defensa de ser diferent”, explica l’autora.
Na Seculina és una jove bruixa que, tot i formar part d’un món on la màgia és normal, decideix sortir del camí establert per convertir-se en rockera i anar pel món amb la seva guitarra. Aquest univers ple de color i personatges irreverents ha estat materialitzat per Pinya, que s’ha inspirat en les seves pròpies influències artístiques. “Hi ha referències a la meva infantesa, a les sèries d’animació japoneses, a l’univers dels Simpsons o ‘Hora de Aventuras’. Són llenguatges exuberants, amb personatges irreverents, però amb sentit comú”, destaca Pinya.
Tot i està dirigida als més petits, aquesta història planteja reflexions profundes sobre la societat actual. “Ens hem fet molts tabús, i els joves cada cop són més masclistes, més racistes… Fa falta una visió crítica, transgressora i rebel que s’ha de treballar des de petits”, afirma Schnabel.
Amb màgia, música i pensament crític, ‘Seculina. La bruixa que (en)canta’ ens convida a ser valents, a desafiar els convencionalismes i a construir un món més lliure i empàtic.
S'han entregat al teatre Principal en una gala retransmesa en directe al YouTube d'IB3
Els pollencins han sortit més tard cap a la finca per la pluja, però no han deixat de complir la tradició de berenar a Ternelles
Davant les càmeres d'IB3, durant el directe de la retransmissió de la festa ha agraït l'ajuda dels seus amics