X

Segon any consecutiu sense Pancaritats a la Part Forana de Mallorca

Els Ajuntaments han incrementat la vigilància per tal d'evitar aglomeracions o que s'incompleixin les mesures sanitàries

06/04/2021

Segon any consecutiu sense Pancaritats a la Part Forana de Mallorca

Campanet, sa Pobla, o Montuïri, entre d’altres, han suspès tots els actes festius per evitar aglomeracions i complir amb les normes sanitàries. A Montuïri però, s’ha fet l’acte simbòlic del nomenament del batle des Puig. L’amo Pep Barber, de 100 anys, havia d’esser enguany el batle des Puig, i l’Ajuntament ha volgut entregar-li la vara com a acte commemoratiu. A Campanet, nigú ha visitat l’ermita de sant Miquel, l’Ajuntament ha suspès tots els actes multitudinaris, i ha mantingut els jocs infantils per als més petits. El capvespre, a les sis, la missa solemne de sant Miquel es farà a l’església del poble i la presidirà el bisbe de Mallorca.
I l’ermita de Crestatx, a sa Pobla, també estava ben desolada. Algun peregrí ha volgut arribar-hi a peu, fent una passejada per no perdre la tradició. A la plaça del poble, però, s’hi respirava un altre ambient. Tots els bars i restaurants ho tenen tot reservat per berenar i dinar. Això sí, complint amb totes les mesures de seguretat.Amb previsió, l’ajuntament ha desplegat un dispositiu especial de vigilància per fer complir les mesures anticovid.

06/04/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT