X

Segon dia de projeccions del MajorDocs 2023

S'ha projectat al CineCiutat 'A los libros y a las mujeres canto', de María Elorza, i 'Al djanat', de Chloé Aïcha Boro

04/10/2023

Segon dia de projeccions del MajorDocs 2023

Ja està en marxa la cinquena edició del MajorDocs, el festival de cinema documental i creatiu de Mallorca. Cinc dies de projeccions i activitats que començaren la nit d’aquest passat dimarts amb la gala inaugural. Jornades de cinema en què el concepte “slow” adquireix més significat. Cinema per reflexionar, qüestionar i debatre sobre la intenció i el perquè de cada pel·lícula. Com la darrera proposta del mallorquí Javier García Lerín, ‘Restos de un incendio’, un curtmetratge per escoltar i sentir.

‘Once I entered a garden’, del director israelià Avi Mograbi, va ser l’altra projecció de la jornada inaugural. Mograbi, que per motius personals ha excusat la seva presència al festival i a la classe magistral prevista per aquest dimecres, hi reflexiona sobre el procés de creació cinematogràfica i la identitat individual i col·lectiva. Tot, a través d’una sèrie de converses que manté amb el seu professor.

Avui, segon dia de projeccions al CineCiutat, entre les quals ‘A los libros y a las mujers canto’, de María Elorza, i ‘Al djanat’, de Chloé Aïcha Boro, amb la presència i el col·loqui final de les dues directores.

Notícies relacionades >

04/10/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris