X

Segon dia de tensió al barri de Son Gotleu de Palma

La Policia Nacional ha muntat un dispositiu als voltants del carrer d'Indalecio Prieto

28/05/2024

Segon dia de tensió al barri de Son Gotleu de Palma

Segon dia de tensió entre veïnats al barri de Son Gotleu de Palma.

La Policia Nacional ha muntat un dispositiu al barri palmesà després de la brega multitudinària d’ahir dilluns que implicà una cinquantena de persones.

Avui dimarts horabaixa els aldarulls han tingut lloc a mitjan capvespre. S’han repetit els enfrontaments i una desena d’agents de la Unitat de Prevenció i Reacció els han hagut de dissoldre disparant pilotes de goma.

A la brega d’aquest dimarts no hi ha hagut ferits. El dispositiu ha inclòs el tall al trànsit d’alguns carrers que accedeixen a Indalecio Prieto, que ha estat l’escenari de les bregues d’aquests dos dies.

 

Brega multitudinària

Una cinquantena de persones es veren implicades en una brega al barri de Son Gotleu de Palma al capvespre d’ahir dilluns. Passaven 20 minuts de les 20.00 hores, quan els agents reberen l’avís d’una brega a Son Gotleu, d’unes 50 persones. En arribar-hi, trobaren 3 joves, de nacionalitat algeriana, amb ferides diverses. I posteriorment, en trobaren un quart. Tots varen ser traslladats a centres hospitalaris per ser atesos.

Mentrestant, la Policia Nacional, amb la col·laboració de la Policia Local de Palma, varen organitzar un important dispositiu d’ordre públic, amb la participació d’agents antidisturbis. Tot i una calma inicial, la situació es va tornar a tensar i començaren a llançar objectes a la policia i a incendiar contenidors, fins al punt que també hi varen actuar els Bombers. Finalment, es va restablir la situació. Tot apunta que la tensió és provocada perquè una part important dels veïnats considera els algerians responsables d’un augment de la inseguretat a la zona.

Davant aquesta situació i per evitar nous aldarulls, la policia manté un fort dispositiu a la zona, al mateix temps que investiga el succeït ahir per identificar-ne els agressors i els participants en la brega.

Notícies relacionades >

28/05/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT