eivissa

Segon incendi en tres anys a sa Capelleta

En aquesta ocasió, s'han cremat al voltant de set hectàrees a la cara sud de l'elevació

Segon+incendi+en+tres+anys+a+sa+Capelleta

Un incendi a sa Talaia de Sant Antoni, ha cremat al voltant de set hectàrees. Encara no s’ha donat per controlat i hi treballen diferents mitjans en l’extinció del foc. Sí està estabilitzat ara mateix. Al llarg de la nit han treballat tres brigades, entre bombers i agents de l’Ibanat. És el segon incendi important en aquesta zona en els últims tres anys. L’anterior, el 2017, va acabar amb vuit hectàrees de zona boscosa a la cara nord.

En aquesta ocasió les flames han afectat la cara sud d’aquesta zona elevada. És la que es troba més propera al carrer Johann Sebastian Bach, ja en el nucli urbà. Els veïns lamenten el succés que es va iniciar a primera hora de la tarda d’ahir.

Al lloc de Comandament habilitat al costat del Velòdrom de Can Coix, les autoritats valoraven en la tarda d’ahir que l’incendi hagués estat provocat. La zona de sa Capelleta o sa Talaia, que ha estat víctima de les flames, també es va veure afectada per la Dana, el temporal de l’hivern passat. El Consell d’Eivissa creu que l’acumulació d’arbres caiguts per aquell fenomen meteorològic, que s’han assecat en els últims mesos, poden haver propagat ràpidament el foc.

A part de bombers, agents de l’Ibanat, protecció civil, policia local i Guàrdia civil, han treballat en l’extinció 5 mitjans aeris.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Barques varades a la badia de Portmany per mor del vendaval

Segons l'Ajuntament, estaven fondejades a àrees no permeses.

L’estabilitat del nombre de positius a zones restringides de Vila preocupa els experts sanitaris

La incidència de casos aquesta darrera setmana mostra una davallada a Sant Antoni

Pèrdues econòmiques de més del 50% entre els comerços de l’àrea restringida a Eivissa

Les caixes minven un 50 per cent a pastisseries i gairebé el 100 per cent a la majoria de botigues...

L’ocupació de llits de l’UCI encara no es alta segons l’Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera

La Conselleria de Salut es mostra preocupada per la taxa de positivitat d'Eivissa, clarament superior a la de la resta...