X

Segona cimera entre els governs de Balears i el País Valencià

14/12/2022

Segona cimera entre els governs de Balears i el País Valencià

Imatge de la cimera entre totes dues comunitats l'any passat a Palma.

La protecció del mar Mediterrani és un dels punts que es tractarà a la cimera entre els governs de Balears i del País Valencià. La presidenta de les Illes, Francina Armengol, es reuneix avui i demà amb el seu homòleg valencià, Ximo Puig, amb l’objectiu “d’enfortir la col·laboració entre totes dues administracions en temes comuns com, el diàleg social, la pujada de preus i la sanitat, entre d’altres”.

La cimera, que es du a terme a València, tendrà la presència d’agents econòmics i socials, representants de la societat civil, del món empresarial i de la cultura de les dues comunitats. La trobada és la continuació de la que ja es va celebrar l’any passat a Palma, on els dos governs varen acordar trobar-se una vegada a l’any per posar en comú les qüestions dels dos territoris.

Avui, per exemple, es reuneixen els consellers d’Economia, Turisme i Treball, d’Habitatge, Medi Ambient i Agricultura. També està previst que representants d’associacions empresarials i sindicals abordin el diàleg social i estratègies per pal·liar els efectes de la inflació. I per demà, Armengol i Puig, clausuraran la cimera.

14/12/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris