X

Un mestre de Calvià condemnat per agredir dos alumnes aquest curs

Els infants tenien 7 i 8 anys i Educació ha canviat el docent de centre

03/07/2024

Un mestre de Calvià condemnat per agredir dos alumnes aquest curs

Segona sentència per al mestre d’un col·legi públic de Calvià per agredir, física i verbalment, un alumne de tan sols vuit anys el passat novembre. La resolució, a la qual ha tengut accés IB3 Notícies, deixa constància que després d’enxampar l’alumne copiant, el va colpejar contra la taula i li va dir: “Copia, copia, que em tens fins als nassos”. El primer incident, molt similar, va ocórrer una setmana abans amb una filleta de set anys.

La Conselleria d’Educació va sancionar el mestre a finals d’any amb una falta greu, que implicava la suspensió cautelar durant mig any sense poder exercir i el trasllat del seu centre de treball. També haurà de pagar una multa de 720 euros pel primer incident, i una altra de 120, pel segon. Sandra Martínez, mare d’una de les criatures, troba les mesures insuficients i demana que no torni a exercir a cap altre escola: “Em sembla molt poc. Una persona així no hauria de tractar amb nins”.

La sentència també deixa constància que el docent va demanar disculpes per la seva actitud tant en privat als pares de l’afectat, com en públic.

Notícies relacionades >

03/07/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT