Segona derrota consecutiva de l’Hestia Menorca

El Prat s'imposa per 92-87 tot i la gran actuació d'Okeke (34 de valoració) i els sis triples de Corbacho

24/11/2019

L’Hestia Menorca va sumar la segona derrota consecutiva, aquesta a la pista del Prat (92-87). El partit va ser tot un espectacle d’anotació per les dues parts. L’equip d’Oriol Pagès va arribar a estar dotze punts amunt abans del descans, gràcies a l’actuació d’Okeke, que acabà amb un doble-doble de 19 punts i 12 rebots, per 34 de valoració.

El quintet català capgirà el marcador amb un parcial de 15-0. I al darrer quart, l’alternança va ser una constant. Corbacho, amb sis triples, va mantenir l’Hestia dins el partit fins al darrer minut, però l’encert català va ser superior a les possessions finals.