X

Segueixen les indicacions del Google Maps amb el seu cotxe i acaben encaixats en un carrer per a vianants a Palma

L'incident ha ocorregut aquest dilluns vespre a la costa d'en Sintes, devora el pàrquing de plaça Major, i el conductor ha triplicat la taxa d'alcoholèmia

23/01/2024

Redacció

Succés increïble el que ha tingut lloc aquesta passada nit a Palma. Un cotxe ha quedat encaixat a la costa d’en Sintes, just devora la Rambla. Un carrer només per a vianants i amb escales. El conductor, que ha triplicat la taxa d’alcoholèmia, assegurava que seguia les instruccions del seu navegador.

La Policia Local va rebre l’avís quan passaven 10 minuts de les 22.00 hores. Quan van arribar es van trobar amb una furgoneta totalment encaixada en una cantonada de la costa d’en Sintes. Un estret carrer, només per a vianants i amb escales, i que baixa a la Rambla. Conductor i copilot, residents fora de l’illa, havien pogut sortir del vehicle, i li han dit als agents que seguien les instruccions del navegador, quan en arribar a aquest carrer i veure la situació, no han pogut fer marxa enrere i han decidit continuar fins quedar encaixats.

Després de practicar-li la prova d’alcoholèmia, el conductor ha triplicat la taxa màxima permesa (0,79 mg/l) i l’han imputat, que no detingut, per un delicte contra la seguretat vial amb resultat d’accident. Davant la impossibilitat que una grua hi arribàs, han estat els Bombers de Palma els que s’han encarregat d’alliberar la furgoneta, que després ha quedat immobilitzada.

23/01/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris