X

S’endarrereix el toc de queda a Eivissa i començarà a les 00.00h aquest divendres

Els bars i restaurants ja podran oferir el servei a l'interior dels seus establiments amb una cabuda màxima del 30%

26/11/2020

S’endarrereix el toc de queda a Eivissa i començarà a les 00.00h aquest divendres

Demà divendres vespre, el toc de queda a l’illa d’Eivissa serà de les 00.00 hores a les 06.00 hores. Es redueix la prohibició de mobilitat nocturna a l’illa que fins ara era de les 22.00 hores a les 06.00 hores. Així ho han explicat la consellera de Presidència, Pilar Costa, i el president del Consell d’Eivissa, Vicent Marí, després de la reunió aquest dijous que han mantingut junt amb la presidenta del Govern, Francina Armengol, i els batles i batlesses dels municipis d’Eivissa.

Marí ha iniciat la roda de premsa per a explicar que en aquests moments l’illa té una incidència acumulada en 14 dies de 179 casos per cada 100.000 habitants, per davall de la mitjana de les Balears. I compta amb una taxa de positivitat de 4,24%. “S’ha fet una gran tasca i un gran esforç per part de la ciutadania”, ha afirmat el president del Consell, el qual ha agraït “el poble d’Eivissa per la seva rigurositat i el compliment que ha tingut de la normativa que s’havia imposat”.

El president eivissenc ha demanat que la flexibilització de les mesures “no ens ha de dur a una eufòria” i ha explicat que s’ha de promocionar al màxim l’ús dels espais a l’aire lliure. No obstant, Marí ha destacat que els bars i restaurants ja podran oferir el servei a l’interior dels seus establiments amb una cabuda màxima del 30%. També ha explicat que s’hi hauran d’instal·lar aparells medidors de CO2 i que si en alguns bars o restaurants, la ventilació és l’adequada, s’hi podrà arribar a una cabuda màxima del 60%.

Tot i això, ha insitit el president del Consell d’Eivisa, es recomana l’ús de les terrasses i els espais exteriors.

26/11/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris