X

S’endureixen les restriccions a Mallorca, també per Nadal

El toc de queda es mantendrà entre les 10 del vespre i les 6 del matí, sense excepcions a cap data

14/12/2020

S’endureixen les restriccions a Mallorca, també per Nadal

Les festes de Nadal a Mallorca tendran més restriccions de les previstes fins ara. A partir de demà i, almanco, fins dia 28 de desembre, Mallorca passarà a nivell 4 d’alerta sanitària. Les reunions socials podran ser de màxim 6 persones a l’exterior i 6 a l’interior, també durant la nit de Nadal, el dia de Nadal i la segona festa. En espais interiors, hi podrà haver com a màxim dos nuclis de convivència.


Per què s’endureixen les restriccions a Mallorca

El toc de queda es mantendrà entre les 10 del vespre i les 6 del matí, sense excepcions a cap data. Es manté la prohibició de fumar en espais públics quan no es pugui assegurar la distància de 2 metres, mentre s’estigui en moviment o a les terrasses de bars i restaurants. El petit comerç seguirà amb un 50% de la cabuda, però les grans superfícies només podran tenir-ne un 30% i hauran de controlar l’accés.

L’hostaleria haurà de tancar els seus interiors a partir de dijous dia 17 i a l’exterior podran tenir un 75% de la seva capacitat, en grups de com a molt sis persones per taula. Hauran de tancar com a màxim a les 10 del vespre, excepte els divendres, dissabtes i vigílies de festius que hauran de tancar a les sis de l’horabaixa. Podran fer servei a domicili fins a les 12 de la nit.

Els locals d’oci infantil que reobriren fa poc podran seguir amb l’activitat, amb un 50% de l’aforament i grups de 6. Els cinemes i teatres també tendran una cabuda similar i no s’hi podrà consumir res. Als llocs de culte hi podrà haver, com a molt, un 30% de la capacitat. I a les cerimònies es podran agrupar com màxim 15 persones, tot i que se’n recomana l’ajornament. Les activitats a l’aire lliure, limitades en grups de 6 persones, són les més recomanades per aquestes dates. Les àrees recreatives de l’IBANAT, de fet, romandran obertes.

14/12/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT