Sense canvis a la part alta de Tercera

Penya, Mallorca B i Formentera ocupen les 3 primeres places. Només l'Alcúdia, quart, s'ha deixat 2 punts en empatar davant el Mercadal

10/02/2019

La Penya Esportiva continua ferm en el lideratge del grup balear. Avui ha sumat una altra victòria. Els pitiüsos han superat amb comoditat el coer, el Murense, per 3 gols a zero. Al quart d’hora de joc, Jaume Vidal ha avançat els locals. El marcador s’ha ampliat al segon temps. Primer, Marc Fraile ha rematat a la xarxa una centrada de Cruz. I ja a la recta final del partit, Nacho ha tancat la golejada eivissenca. La Penya té 65 punts, 6 més que el Mallorca B, segon classificat.

L’equip de Julián Robles s’ha imposat 3 a 1 al Felanitx. Ibra ha encetat el marcador al minut 23. Poc ha durat l’alegria. Dos minuts després, en aquesta jugada, ha empatat Tomeu Galmés. Amb l’empat a un han arribat al descans. A la represa, ja al 86 de partit, golàs de Samuel Alex era el 2 a 1. I ja al minut 90 Jaume Tovar ha entrat fins a la cuina per fer el 3 a 1 definitiu. També ha complit el Formentera. Victòria 0 a 3 contra el Ferriolense. Javier Ignacio per partida doble i Enrique Ferreres han estat els autors dels tres gols. El Formentera es tercer. L’Alcúdia es manté quart després d’empatar a zero amb el Mercadal.