societat

Sense data per instal·lar les gandules a Platja de Palma

L'empresa concessionària diu que la viabilitat del servei perilla

Sense+data+per+instal%C2%B7lar+les+gandules+a+Platja+de+Palma

Serveis de platja com el lloguer de gandules i para-sols estan aturats a bona part de les Illes i sense data d’inici. És el cas de Platja de Palma, on l’empresa concessionària lamenta que han de continuar fent el manteniment de la zona sense tenir ingressos. Diuen que la viabilitat del servei perilla.

La platja es fa neta, es cuida el passeig, però hi falten les gandules. I encara no hi ha data per instal·lar-les. “Tenim entès que els hotels de la zona van obrint, algunns obriràn a principis de juny. I nosaltres estam a l’expectativa. Si la ocupació és bona, iniciarem immediatament l’activitat”, diu Francisco de las Heras, gerent de Mar de Mallorca.

La seva empresa és la concessionària dels serveis de Platja de Palma. A canvi de dur-ne el manteniment, obtenen els beneficis del lloguer de les gandules. També gestionen els bars, els anomenats “balnearis”, que tampoc no tenen data d’obertura.

Diuen que la viabilitat del servei no està assegurada, perquè des d’octubre de 2019 no tenen quasi ingressos, mentre que les despeses segueixen. L’estiu de l’any passat varen tenir molt pocs clients.

Ara reclamen, davant els tribunals, que l’Ajuntament de Palma els concedeixi ajudes. “Hem hagut de presentar un contenciós administratiu perquè no hi ha hagut resposta, diu de las Heras”. Bona part dels seus 200 treballadors estan en ERTO o són fixos discontinus en espera d’incorporar-se a la feina.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

El port de Sant Antoni, en risc a llarg termini per l’augment del nivell de la mar

Els efectes del canvi climàtic afectarien l'operativitat portuària de manera important a la badia de Portmany cap a l'any 2100....

El descontrol entre les colònies de moixos duu al Consell de Menorca i els ajuntaments a prendre consciència

L'objectiu és deixar clar que l'esterilització és l'única solució per mantenir-les controlades i sanes

El sindicat de tècnics d’infermeria denuncien col·lapse a les Urgències de Son Espases

L'Hospital assegura que es tracta d'una situació multifactorial: hi ha un increment de l'activitat quirúrgica per reduir les llistes d'espera

Els metges de família criden a la calma davant les noves variants del coronavirus

Les Balears tenen a partir d'avui la meitat de la població amb, com a mínim, una dosi de la vacuna...