X

Sense els 7 internacionals i sense Raíllo, el Mallorca entrena a Son Bibiloni

Tampoc no hi era Martin Valjent, que encara es recupera del cop al ronyó que va patir contra l'Elx

22/03/2023

Sense els 7 internacionals i sense Raíllo, el Mallorca entrena a Son Bibiloni

Redacció

És una setmana atípica, sense partit però amb la vista posada en el duel contra l’Osasuna. S’ha de fer feina i Javier Aguirre i Toni Amor són els primers a trepitjar la gespa, però el míster s’ha oblidat el xiulet… Una eina bàsica que el delegat, Chando, l’hi du. Tot enmig d’una animada conversa a tres bandes en què sembla que hi ha disparitat d’opinions.
Compareixen els primers jugadors i podem apreciar un canvi d’imatge. Iddrissu Baba s’ha tallat els cabells, ara llueix una espècie de trunyelles que pengen per la part de darrere… Després tornarem amb ell. Un dels que ha sortit amb més energia és Maffeo. La seva primera víctima és un membre del cos tècnic i després Ángel Rodríguez… A la mateixa imatge veim Antonio Raíllo amb vambes, el central cordovès acumula molts de minuts a les cames i avui no ha entrenat. Tampoc no ho ha fet Martin Valjent, que va patir un cop al ronyó al partit contra l’Elx.
I ara tornam amb Baba, perquè Maffeo i Amath s’interessen pel seu nou pentinat… També crida l’atenció Aguirre. Sembla dir-li que el preu a pagar per canviar d’aspecte és fer un túnel i cerca complicitat amb els altres. Es munta el dispositiu, passa Baba i també el tècnic mexicà. Aguirre ha parlat amb Morlanes. Ha estat un intercanvi d’impressions breu, ben igual que la participació del jugador als partits. Més llarga ha estat la conversa de Toni Amor i Jaume Costa. La baixa dels 7 internacionals ha fet necessària la presència de 5 jugadors del filial.
Al Mallorca li queden 9 dies per tornar a competir, així que millor si regna el bon humor.

22/03/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris