X

Sense incidents la repetició de l’examen al cos auxiliar administratiu de Balears

L'única queixa ha estat en alguns casos l'aturada sobtada del programa que s'empra per respondre

01/12/2018

Sense incidents la repetició de l’examen al cos auxiliar administratiu de Balears

A les 8:30 hores els primers opositors al cos auxiliar administratiu de la Comunitat que es presentaren al maig al polèmic examen d’informàtica arribaven a l’edifici Gaspar Jovellanos de la Universitat de les Illes. En total han estat convocats 694 aspirants: 649 a Mallorca, 20 a Menorca i 25 a Eivissa que inclou els 3 de Formentera. Finalment, dels tres torns de la prova, s’ha presentat un 75,5% dels convocats, 524.

Opten a 117 places fixes, el 87% a Mallorca. Els 410 opositors que aprovaren el primer examen també s’han hagut de tornar a presentar.

La prova no ha estat tipus test, com l’anul·lada pel Tribunal Qualificador, sinó a desenvolupar. Una vintena de preguntes sobre processador de textos i full de càlcul.

Amb qui hem parlat ha sortit més satisfet. L’única queixa ha estat en alguns casos l’aturada sobtada del programa que s’empra per respondre.

L’examen anul·lat per errades en les preguntes va rebre 173 al·legacions i 23 recursos en contra. S’havia de repetir el 3 de novembre, però un dia abans, el Tribunal Superior de Justícia va ordenar suspendre’l fins que aixecà la mesura cautelar una setmana després.


El director Gerent de l’EBAP defensa repetir les proves informàtiques de les oposicions


Tres opositors acudeixen a l’examen d’informàtica suspès pels tribunals

01/12/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris