X

Sergio González manifesta la negativa del Cadis a jugar contra el Mallorca divendres

El tècnic defensa que el seu club no pot ser "el mal col·lateral" de la situació

05/11/2023

Sergio González manifesta la negativa del Cadis a jugar contra el Mallorca divendres

Redacció

El partit entre el Reial Mallorca i el Cadis d’aquesta propera jornada es troba enlaire. Aquest dissabte es coneixia la sol·licitud de LaLiga i el club vermell a la Jutgessa de Competició, Carmen Pérez, d’ajornar el duel per mor de la convocatòria de Vedat Muriqi amb Kosovo per disputar el partit ajornat a la darrera finestra FIFA contra Israel pel conflicte de la Franja de Gaza. Aquest proper cap de setmana es disputa la jornada 13, la darrera abans de que es torni a aturar la competició domèstica i el dilluns 13 de novembre tots els jugadors internacionals s’incorporin a la concentració amb les seves seleccions en la darrera finestra FIFA del 2023. La FIFA, amparada per la seva normativa, ha decidit avançar aquesta darrera finestra del dilluns 13 al dissabte 11 per les seleccions de Kosovo i Israel, per a que juguin el partit que va quedar pendent. Una decisió que afecta al Mallorca, que no podria comptar amb Vedat Muriqi pel partit contra el Cadis, en principi programat pel diumenge 12 a les 14:00 a Son Moix.

Avui, a la prèvia del partit que disputarà demà dilluns contra el Getafe, el tècnic del Cadis, Sergio González, ha confirmat que el Mallorca ha sol·licitat avançar el partit contra els gaditans al divendres 10 per a que pugui jugar Vedat Muriqi abans de partir amb la seva selecció: “El Mallorca ha demanat canviar el dia del partit perque té un jugador que és internacional amb la seva selecció i se li permet per llei modificar el partit. Nosaltres ens hem negat per diferents circumstàncies”, explica el tècnic del Cadis.

El Mallorca pretèn jugar divendres quan la nostra setmana esportiva no ens va bé jugar divendres. Nosaltres jugam demà (dilluns), dimarts hem de tornar, dimecres hem d’entrenar amb els que han jugat i divendres hauriem de tornar a jugar”, ha descrit Sergio González, que ha donat totes les explicacions a la sala de premsa. Al tècnic li pareix bé que el Mallorca cerqui solucions per a que jugui Muriqi. Però, afegeix, “el que no pot ser és que el mal col·lateral siguem nosaltres”.

A més, Sergio González s’ha mostrat contrari al comunicat que va publicar aquest dissabte el Mallorca on confirmava que estava treballant conjuntament amb LaLiga per a que no afectàs la baixa de Muriqi a la propera jornada: “No m’ha agradat gaire el comunicat del Mallorca. La sensació és que LaLiga i el Mallorca han ajuntat forces, però no han comptat amb la tercera persona, que és el Cadis”.

05/11/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris