MALLORCA

Servei especial de tren, metro i EMT pel concert d’Antònia Font a Palma

Les portes s'obriran a les 5 de l'horabaixa i hi podran accedir fins a 26.000 persones.


Fins a 26.000 persones podran accedir al recinte de Son Fusteret, d’acord amb la disponibilitat d’espai i pla de seguretat, per al concert d’Antònia Font d’aquest dissabte en què a partir de les 17.00 hores s’obriran les portes. La regidora de Participació Ciutadana de Cort, Clàudia Costa, recomana assistir al concert en transport públic i recorda que a les estacions del Camí dels Reis i Son Sardina hi ha aparcaments dissuasius per deixar el vehicle i arribar a Son Fusteret amb el metro.

Hi haurà servei especial de tren, bus EMT i metro. Serveis Ferroviaris de Mallorca es realitzaran serveis de reforç durant l’horabaixa entre Palma i Inca en tots dos sentits. La línia té aturada a Son Fuster. En total, s’han afegit 10 trens (5 per cada sentit). D’altra banda, s’habilitaran trens de matinada en tots els trajectes. Hi haurà tres trens especials des de Palma cap a Inca a les 23.00, 23,45 i 2,00. S’ha habilitat, igualment, un servei Palma-Manacor amb sortida a les 0.30. Pel que fa al trajecte Palma-Sa Pobla també s’afegeix un tren especial amb sortida de la Intermodal a la 1.15. Tots aquests trens realitzaran aturades en totes les estacions intermèdies.

Pel que fa al servei de l’EMT, a banda del servei habitual de la línia 10 i la línia nocturna N3 que tenen aturada devora Son Fusteret, l’empresa municipal habilitarà a partir de les 4 de l’horabaixa un bus llançadora des de la plaça d’Espanya fins al recinte del concert.

S’habilitarà també un servei de metro durant tot el dissabte i fins ja entrada la matinada, ja que el darrer metro amb direcció Palma sortirà de l’estació de Son Sardina a les 0.51. El metro farà el seu servei habitual de cada dissabte entre la Intermodal i la UIB, però a les 16.15 començarà a circular el dispositiu de reforç amb combois especials, que faran recorregut entre l’estació Intermodal i Son Sardina en tots dos sentits. Efectuaran totes les seves aturades habituals, excepte en les estacions de Son Castelló i Gran Via Asima. El primer servei especial de metro sortirà des de l’estació Intermodal a les 16.15 i el darrer partirà de Son Sardina a les 0.51.

A l’aparcament de Son Fusteret hi haurà, a més, una zona reservada per a les persones amb mobilitat reduïda. L’Ajuntament de Palma recorda que no es podrà accedir al recinte amb begudes, però sí amb menjar.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |