SOCIETAT

Ses Majestats els Reis d’Orient arriben a Menorca

A Es Migjorn Gran han repartit mandarines enlloc de caramels


Ses Majestats també són ja a Menorca. On han arribat més prest és a Es Castell i Maó i ho han fet per mar a les sis del capvespre. Més tard, a partir de les set, han començat a arribar a la resta de municipis. Tots amb una o altra particularitat. Potser la més curiosa la trobem a Es Migjorn Gran, on els Reis han decidit que en lloc de repartir caramels donen mandarines.

La comitiva reial migjornera ha arrencat a les set i mitja formada per les tres carrosses -tres carros ben engalanats- dels tres Reis, tres vehicles plens de regals i una vintena de patges, uns a peu amb torxes i altres a cavall. Una hora després ha arribat a la plaça de l’església, on Ses Majestats han fet el discurs reial.

Posteriorment, han saludat dels fillets del poble des d’uns trons situats damunt d’un escenari i els han donat mandarines en lloc de caramels. Una mesura acordada amb Ses Majestats per l’entitat que ha ajudat a organitzar la cavalcada, l’Associació Cultural Recreativa, i que és el tercer any que duen a terme. Tot seguit els patges han començat a repartir regals casa per casa.

Pel que fa a la resta de municipis de Menorca d’altres novetats han estat, per exemple, que a Ciutadella Ses Majestats han estrenat quatre carrosses i a Es Castell dues, de caràcter mariner.

Esmentar finalment que a Sant Lluís els Reis arriben demà dia sis a les set del matí on repartiran regals casa per casa, com també faran a Llucmaçanes o a Es Castell, unes visites personalitzades que també duran a terme aquest dijous vespre mateix, Nit de Reis, a Ferreries.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |