X

S’estrena una línia d’autobus al port de Maó mentre s’intensifica la polèmica pel sentit únic de circulació

El PP reclama que s'aturin els canvis i que es replantegi tot d'acord amb els veïs i empresaris

15/06/2020

S’estrena una línia d’autobus al port de Maó mentre s’intensifica la polèmica pel sentit únic de circulació

Redacció

A Maó, una línia de bus facilita des d’avui l’accés al port. Mentre, s’intensifica la polèmica pel sentit únic de circulació que s’hi ha introduït. Per part de l’oposició, el PP reclama que s’aturin els canvis i que es replantegi tot d’acord amb els veïnats i empresaris.

El sentit únic de circulació al port de Maó ja és vigent des de fa uns dies. Un canvi a favor dels vianants i de les terrasses que també afecta el transport públic. Des d’avui, també hi arriba una línia de bus, tot i que les aturades encara no són ben bé perceptibles. A peu de carrer, l’opinió està dividida.

El Partit Popular a l’oposició, però, diu que la majoria hi està en contra. I denuncia la manca d’informació per part de l’Ajuntament, que només els va comunicar les seves intencions a la taula de mobilitat del passat 15 de maig, però no n’hi va haver cap més tot i que -segons expliquen els populars- el batle s’hi havia compromès també amb Associació de Comerciants i Transportistes.

L’altre grup de l’oposició, Ciutadans, tampoc no hi està d’acord i proposarà al plenari que el sentit únic sigui en l’altra direcció. Vox, per la seva banda, promou la recollida de signatures en contra.

15/06/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris