SOCIETAT

Set establiments de Menorca ja disposen del certificat ‘Plastic Free Balearics’

Aquests bars i hotels susbtitueixen el plàstic i productes contaminants per d'altres amb manco impacte ambiental


La certificació ‘Plastic Free Balearics’, que ofereix alternatives a les empreses per eliminar plàstics, ja ha aconseguit eliminar 94MIL botelles del sector de l’hostaleria a les Illes. El requisit mínim és complir la llei balear de residus, però cada establiment pot pujar la categoria mediambiental, segons el nivell de compromís. Avui en dia ja s’han avaluat 93 establiments, dels quals 7 són de Menorca.

El restaurant Quitapenas de Binibèquer ha obtingut tres estrelles en la certificació “sense plàstics” per haver eliminat del seu dia dia productes anomenats de bandera vermella. El màxim d’estrelles són cinc. De moment, ja no fan ús de les llaunes, només serveixen les begudes amb bòtils de vidre, i no utilitzen càpsules de cafè. L’hotel Cristine Bedford de Maó ha obtingut les 4 estrelles de Sense Plàstic. Els sabons i raspalls de dents respectuosos amb el medi ambien en tenen molta culpa. L’aliança Menorca sense Plàstics els fa el seguiment i els assessora sobre els envasos substituts del plàstic.

L’aportació de finançament de l’organització Be Med permetrà fer cursos de formació als treballadors dels establiments l’any que ve perquè puguin explicar als clients el significat de la certificació.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |