societat

Set Hotels obre 3 dels seus 10 establiments mentre espera l’evolució del mercat anglès

Un total de 98 establiments tindran les portes obertes dintre de la primera quinzena de juny

Set+Hotels+obre+3+dels+seus+10+establiments+mentre+espera+l%27evoluci%C3%B3+del+mercat+angl%C3%A8s

L’Hotel Port Mahón un dels tres que la societat Set Hotels, de capital menorquí, té oberts ara mateix, mentre espera l’evolució dels mercats internacionals. Els 10 establiments que gestiona el grup depenen, en bona part, del turisme anglès i del nacional, tot i que en algun cas, com el de l’Hotel Sant Tomàs, ha estat el turisme alemany, amb l’ajut de l’espanyol i el luxemburguès, el que ha permès salvar el maig.

Els propers hotels a obrir seran el Port Ciutadella, el pròxim 11 de juny, i l’hotel apartament Isla Paraíso, a l’Arenal d’en Castell, el 18. Per a la resta, ara mateix, no hi ha una data definitiva, tot i que la intenció del grup és tenir oberts tots els seus establiments per Sant Joan. Entre ells, l’Hotel 55, construït recentment a Sant Tomàs i un dels més moderns de Menorca. Amb més de mil llits turístics i un 60% dels treballadors, avui dia, a l’ERTO, el grup admet que 2020 ha estat un any molt terrible per al sector.

Un total de 98 establiments tindran les portes obertes dintre de la primera quinzena de juny, segons dades d’ASHOME, si fa no fa la meitat dels seus associats. Amb tot, la patronal avisa que la segona quinzena serà molt diferent.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Menorca es consolida com a destí turístic dels francesos

L'illa podria recuperar la seva agència consolar francesa

El sector de les discoteques i la música en directe prepara tres proves pilot

Al concert de Sidonie de divendres, al Mallorca Live Summer, hi podran assistir 5.000 persones dretes i sense distància de...

Uns emprenedors de Portocolom aposten per la navegació de lloguer i sostenible

Es troben a l'espera què arribin els motors elèctrics per propulsar els 2 vaixells que es construeixen actualment

Augmenten els punts de reciclatge per a càpsules de cafè

El principal productor de cafeteres d'aquesta classe ha firmat 10 convenis amb consistoris de les Illes per fer-se càrrec dels...