X

Set nous positius a les Illes, quatre d’ells a Mallorca i tres a Eivissa

En les darreres 24 hores no s'ha notificat cap defunció

30/06/2020

Set nous positius a les Illes, quatre d’ells a Mallorca i tres a Eivissa

En les darreres hores, s’han registrat set nous casos positiusa les Illes, quatre a Mallorca i tres a Eivissa, que s’han notificat al Ministeri de Sanitat. Amb aquests, el total de casos registrats puja als 2.316, dels quals 143 són actius. Són quatre més dels que hi havia el dilluns. Avui dimarts no hi ha hagut cap víctima mortal, motiu pel qual es mantenen els 227 morts. Pel que fa a les persones curades, ja en són 1.946, tres més que ahir.

Pel que fa a la situació assistencial, a Mallorca hi ha ara mateix 86 persones contagiades que són ateses a casa seva. És la mateixa xifra que ahir. Als hospitals hi ha 18 pacients ingressats, un menys que ahir, i set són a l’UCI. No hi ha canvis tampoc pel que fa als professionals sanitaris: quinze tenen encara la malaltia i 31 estan en vigilància.

A Menorca també es manté la situació d’ahir: hi ha cinc persones ateses a casa seva per part d’atenció primària, però només tres són casos amb contagi actiu. Cap d’ells són professionals però n’hi ha dos en vigilància.

A les Pitiüses, Formentera continua lliure de Covid-19 i a Eivissa hi ha quatre persones ateses a casa seva. N’hi ha set més que continuen ingressades a l’hospital, una de les quals a l’UCI. Cap professional sanitari roman actiu a Eivissa, mentre que cinc estan en vigilància.

30/06/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT