ESPORTS

Sete Benavides rep la medalla de bronze dels Jocs de Londres 10 anys després

La desqualificació de Jevgenij Shuklin va permetre el de Pollença quedar-se amb el metall


Han passat deu anys, però ja és ben seva. Sete benavides ja té a les seves mans la medalla aconseguida als Jocs de Londres 2012. Medalla olímpica que li ha entregat avui el Comitè Olímpic Espanyol a Madrid. El president Alejandro Blanco, li ha penjat la medalla de bronze de la prova de piragüisme C1-200 metres dels Jocs.

Amb un bon somriure ha rebut Sete Benavides el metall olímpic. Ho ha fet acompanyat d’amics i familiars que no s’han volgut perdre un moment històric com aquest.

Recordam que el juny del 2019 el Comitè Olímpic Internacional va confirmar ser positiu en dopatge del lituà Jevgenij Shuklin, que havia quedat segon classificat a Londres. Una notícia amb conseqüències per a Sete Benavides, que passaria a ser tercer.

Al novembre de l’any passat, el COI ratifica el cas de dopatge i dona caràcter oficial a la desqualificació de Shuklin i a l’ascens de Sete al pòdium de Londres. Avui, gairebé deu anys després, el de Pollença pot estar tranquil. S’ha fet justícia. Sete Benavides ja té la seva medalla olímpica.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando