Setena victòria consecutiva del B the travel brand Mallorca

Els mallorquins s'imposen a la pista del coer 77-90

16/11/2019

Era un dia propici per estirar la ratxa de victòries i el B the travel brand Mallorca no ha fallat a la pista del coer, que ha oferit molta resistència. Un parcial de sortida de 7 a 2 ha alertat el Palma, que ha començat a advertir que no seria un partit plàcid. Només els punts de Xavi Rey, estel·lar fins que s’ha lesionat al segon quart, ha limitat el brillant inici dels locals. L’equip de Félix Alonso ha reaccionat a cop de triple i amb una elevada producció de la seva línia exterior. Especialment de Bropleh, que ha liderat un parcial de 0 a 11 que ha disparat el B the travel brand Mallorca, que ha fet 30 punts al primer quart i ha partit 13 a dalt. Tot i tenir gran part de seus interiors carregats de faltes, el Marin Peixe Galego s’ha aixecat al segon període. Les pèrdues han començat a penalitzar el Palma i el joc anàrquics dels gallecs els han ficat dins el partit, amb 37 a 48 al descans. La sortida de vestidors del conjunt mallorquí ha estat espectacular. Ha arribat a situar-se 40 a 57 i semblava haver trencat el duel. Però el Marín ha reaccionat amb una sèrie de triples que ha iniciat Saunders i ha allargat Jacobo Díaz fins el 62 a 67 del final del tercer quart. Era el moment dels valents. I Bivià i Bropleh ha alçat la mà. Els punts del jugador valencià i l’atreviment del nord-americà han guiat el B the travel brand Mallorca fins a la victòria, treballada fins al darrer moment. El Palma, continua llençat.