X

Setmana marcada per un ambient variable en què el vent serà el protagonista

Els niguls s'alternaran amb el sol i acabarem el divendres amb màximes fresques, entre els 17Cº i els 19Cº

30/10/2023

Setmana marcada per un ambient variable en què el vent serà el protagonista

Imatge de Tomeu Capó des de Cala Bona, al municipi de Son Servera.

El Temps

La setmana comença amb cel tapat i, fins i tot, poden caure quatre gotes. Igual que la setmana passada, aquesta també tendrem un ambient molt canviant, amb estones de sol, però també amb niguls i sobretot amb canvis de temperatura.

Aquest dilluns, amb el pas de les hores, el cel s’anirà destapant, malgrat que encara pot caure qualque ruixat molt feble. La temperatura serà molt semblant a la d’ahir diumenge, amb màximes que quedaran al voltant dels 23 ºC. El vent guanyarà força i a partir del migdia hi haurà cops forts del sud-oest.

El dimarts tendrem moltes estones de sol, malgrat que aniran arribant niguls alts, que a darrera hora del dia deixaran el cel tapat, sobretot al sud. La temperatura continuarà igual a la d’avui i el vent bufarà feble, amb cops moderats de l’oest al nord. A la mar hi haurà redols de forta maror.

El dia de Tots Sants, tendrem molt de sol, només a primera hora del matí quedaran restes de niguls que es desfaran ràpidament. La temperatura mínima baixarà lleugerament i la màxima quedarà entre els 22 i 24 ºC.

El dijous començarà amb sol, però es taparà i durant el capvespre hi haurà ruixats aïllats, per l’arribada d’un front que també augmentarà la intensitat del vent del sud-oest. La temperatura començarà a baixar a darrera hora, però serà sobretot el divendres quan notarem aquest descens, amb màximes fresques, ja que els valors es mouran entre els 17 i 19 ºC. El vent de l’oest i nord-oest bufarà moderat, amb una situació marítima alterada al nord i a l’oest. A primera hora hi haurà restes de niguls al nord, però el sol serà el protagonista del dia.

30/10/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris