societat

Cinquena jornada de vaga de l’EMT a Palma, amb un seguiment del 100%

Les negociacions entre sindicats i empresa s'han trencat aquest dijous


Sindicats i empresa varen trencar ahir dijous les negociacions i continua la vaga indefinida de l’EMT. Tot i que s’havia avançat en alguns punts en la negociació, els sindicats denuncien que en algunes qüestions clau estan estancades. Els representats del treballadors no volen renunciar a la reivindicació perquè es reposin les línies suprimides durant l’estat d’alarma i també que els retornin les vacances que els varen obligar a agafar. De moment, no hi ha altra reunió prevista.

Temps d’espera de fins a 45 minuts

Segons un dels portaveus del comitè de vaga, avui divendres els ciutadans han d’esperar per agafar el bus entre 30 i 45 minuts. Només funcionen els serveis mínims, és a dir 45 autobusos.

 

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

  1. María José Gonzalez Cordero 19/09/2020

    Me parece muy bien que hagan huelga, están en todo su derecho. Lo que no me parece justo es dejar sin servicio a las 22h de la noche a trabajadores de un hospital de referencia ni al resto de ciudadanía que utilizamos el servicio público todo el año.

Cercador |


més contingut relacionat

El fill de Cursach nega haver calumniat Penalva i Subirán

El fiscal acusa Cursach de publicar un comentari difamatori sobre el jutge i el fiscal i reclama que pagui una...

Les mascaretes de tela no s’han d’utilitzar més de quatre hores

L'Organització Col·legial d'Infermeria recomana no utilitzar mai les fetes a casa sense els materials homologats i no utilitzar cordons sense...

El Bisbat de Menorca aparta una catequista per casar-se amb una dona

En un comunicat publicat al full parroquial, l'afectada diu que l'Església no li ha donat altre opció que el matrimoni...

Com ventilar bé una aula, segons els científics

El CSIC aconsella renovar l'aire una mitjana de cinc o sis vegades cada hora